Hup Kroatie Hup

Hup Kroatie Hup

Normaal gezien blijft het me gelijk wie de finale van het WK wint als de Belgen niet meedoen. Nederland, Duitsland, Spanje, …, maakt niet uit als ze maar mooi voetbal spelen.

Nu supporter ik echter voor Kroatië. Omdat ze voetballen, de underdog zijn en geweldige supporters hebben (zoals de Schotten).
Toen Italië tegen Brazilië speelde in Amerika was ik voor Brazilië, omdat zij tijdens het toernooi gevoetbald hadden en Italië de hele tijd het “Catenaccio” had gepromoot. Een slaapverwekkend voetbal dat wel resultaten haalde maar dat voor voetballiefhebbers funest is. Ik vond dat Italië tijdens de finale de eerste keer echt voetbalde. Ze verloren terecht de wedstrijd op basis van hun prestaties tijdens het toernooi en niet op basis van de finale. Ik hoop nu op hetzelfde voor Frankrijk. (ik mag toch een beetje chauvinistisch zijn niet?)

In mijn foto zitten 2 kleine foutjes. Een straffe gast die dat kan ontdekken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.