Niet Van Antwerpen ?

Niet Van Antwerpen ?

Op 18 mei 2018,  viel voor mij de NVA van haar troon. In een interview in de standaard (zie stukje hierboven) gaf De Wever aan dat Antwerpen de “soufleur” van de politieke macht was te Brussel en hierdoor o.a. enorme budgetten zoog naar stad Antwerpen. Ik begin me meer en meer af te vragen wie nog op de NVA stemt.
– Vakbondsmensen al niet
– Mensen die voor het koningshuis zijn ook niet
– Hoofddoekdragertjes best ook niet
– tegenstanders van nucleare energie ook al niet
– en dan vergeet ik nog de belangrijkste groep: Niet Van Antwerpen !
Vroeger droeg ik de Volksunie een zeer warm hart toe; met politiekers als o.a.: Frieda Brepoels, Hugo Coveliers en Hugo Schiltz. Helaas zie ik nu een partij die zich laat vangen in het machtsspel. Door je te “verkneuteren” als een andere partij de mist ingaat of op achtervolgen staat door je one-liners te ontkrachten en vervolgens je eigen verwezenlijkingen  als een “Goebbels” opvoert.  Jezus-Maria, dat alle politieke partijen eens stoppen met stigmatiseren en kleineren van de anderen. Stop de kleutertuin en wordt volwassen. Wees staatsmannen (M/V/X) en neem je verantwoordelijkheid. Dat je dan niet meer herkozen wordt (cfr. Tobback jr.) so what, daarom is er een vangnet achter je carrière. Alle partijen zijn hiervoor gevoelig. Macht erotiseert blijkbaar.

Luister eens naar de mensen op straat. Men weet niet meer op wie men moet stemmen. Men is moedeloos.
Ik wil geen Belgische Trump. Ik wil een positief-realistisch beleid gevoerd door “vakmensen” met een grote dossierkennis en met ballen aan hun lijf M/V/X!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.