Size does matter?

Size does matter?

De uitdrukking is jullie misschien ook bekend :”boys and their toys”. Wat eigenlijk, wel een beetje kort door de bocht, betekend dat mannen kinderen blijven alleen de prijs van het speelgoed wordt duurder.

Ik was dan ook zeer verrast dat ik bij de nacht van de atletiek ook een jonge juffrouw met een zware telelens zag zitten. Maar ook nu hield de uitdrukking zijn waarde. Toen ik haar aansprak waarom ik een foto had genomen antwoordde ze mij: “Maar dat is van mijn papa, hij is eventjes weg.”.

Ik begrijp echter mijn collega-fotografen compleet. Zonder een telelens maakt je foto’s zoals de laatste onderaan (artikeltje openklikken indien niet zichtbaar). Je ziet wel dat de publiekstribune rechts veel beter is gevuld dan de VIP-pers tribune links en zelfs het zware gereedschap van de fotografen links. Maar voor actiefoto’s van de atleten kom je letterlijk te kort.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.